Website nog in ontwikkeling

Freelance fullstack developer nodig?

Hebben jullie hulp nodig bij een project? Willen jullie bijvoorbeeld overschakelen naar een Single Page App met React? Of willen jullie je website omzetten naar een Jamstack website? Ik kan jullie daar wellicht mee helpen. Met jarenlange ervaring in, zowel front-end development, als backend development, kan ik het extra handje zijn, die jullie nu nodig hebben. Ik ben zowel voor kortere, als voor langere periodes beschikbaar.

Mijn passie ligt vooral bij frontend ontwikkeling. Ik vind het React framework helemaal te gek. Kan nog steeds verbaast zijn over de eindeloze mogelijkheden van CSS. Ik probeer dit ook allemaal toe te passen met CSS-in-JS, maar de laatste tijd ben ik ook fan geworden van Tailwind CSS. Ik vind Figma een onwijs gave tool om een idee vorm te geven. Ik ben blijvend geïnteresseerd in UX en UI standaarden. Nieuwsgierig naar nieuwe frameworks, zoals Gatsby en NextJS.

Toch kan ik ook zeker uit de voeten met backend ontwikkeling. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan met Php en de laatste jaren met veel plezier gewerkt met Laravel.

Naast het ontwikkelen van webapplicaties heb ik ook kennis mogen maken met het volledig opzetten van native mobiele apps. Zowel met iOS (Swift), als met Android (Kotlin).

Wil je meer weten over mijn werkervaring en/of skills. Download dan mijn cv of neem contact met mij op.