Ik ontwerp en bouw converterende en 🚀ultrasnelle websites

Een professionele, gebruiksvriendelijke en effectieve website, die aansluit op jullie doelen. Nieuwsgierig hoe ik dit aanpak?

Gebouwd voor jullie doelgroep

Hero image

In opdracht van jullie organisatie. Maar gebouwd voor de doelgroep, die jullie bedienen. Altijd maatwerk en afgestemd op jullie doelen.

Scoren op Google

Hero image

Wie wil er nou niet bovenaan staan in de zoekresultaten? Door alle normen van Google toe te passen, dus niet alleen SEO, is de kans aanzienlijk groter om hoger te komen te staan.

Meetbaar resultaat

Hero image

Door verschillende tools, zoals Google Analytics in te zetten, kunnen we monitoren wat wel werkt en waar nog verbetering mogelijk is.

Eerste stappen naar iets goeds

Ideeën, wensen en verwachtingen

De allereerste stap richting een nieuwe website is samen rondom de tafel te zitten om jullie ideeën, wensen en verwachtingen te bespreken. Om antwoorden te krijgen op wie jullie zijn, wie jullie doelgroep is, wie jullie concurrenten zijn en welke doelen jullie met de website hebben.

Op basis hiervan ga ik ook op onderzoek uit. Waar zoekt jullie doelgroep op. Hoe hebben jullie concurrenten de website ingericht, zitten daar nog zwakke plekken en/of gemiste kansen. Hebben jullie al een bestaande website? Wat zijn daarvan de sterke en zwakke punten.

Met een compleet beeld kan ik vervolgens aan de slag gaan met het ontwerp en bouw van jullie nieuwe website.

Even voorstellen

Snel, sneller, snelst

“Stel je klikt op een advertentie en het duurt lang 🥱 totdat de website is geladen. Of erger de website werkt helemaal niet. Waarschijnlijk heb je dan al lang een andere website geopend.”

Stel je voor, dat dit jullie website is. Om een hoge snelheid te bereiken, heb je stabiliteit nodig. Door alles wat geen toegevoegde waarde heeft niet te gebruiken. Door hoogwaardige technologie te gebruiken. Door schaalbare servers in te zetten, wanneer van toepassing.

En dit is ook precies waar ik goed in ben. Ik kan je website meer dan uitstekend in elkaar zetten voor maximale prestaties.

Halflayout image
Functioneel

Houd het simpel en doelgericht

“Ken je dat, je zoekt iets op een website, maar je kunt het net niet vinden. Uiteindelijk geef je het op. En ga je op zoek naar een andere website.”

Een website moet er natuurlijk goed uitzien en aansluiten bij jouw bedrijf. Maar bovenal moet de website functioneel goed in elkaar steken. Het ontwerp van de website moet bezoekers intuïtief helpen in hun zoektocht.

Een website moet herkenbaar, toegankelijk en simpel zijn. Dit levert potentiële klanten op en draagt bij aan tevreden klanten.

Halflayout image
Meetbaar

💯 scoren op Google

“Een verleidende titel op Google zorgt ervoor, dat je de link opent. Tenzij deze op de tweede pagina staat. Deze wordt vaak niet gezien.”

Het belang om gevonden te worden op Google is essentieel. Ik besteed niet alleen aandacht aan SEO. Maar aan alle normen welke Google heeft opgesteld. En score je goed, dan zal je ook stijgen in de ranking.

En gelukkig is dit allemaal meetbaar. Met deze kennis kun je verbeteringen aanbrengen. En dit is ook exact wat ik doe tijdens de bouw van de website, maar ook daarna.

Op alle normen streef ik naar een score van 100. Maar realistisch gezien ben ik tevreden met een score van 90+.

Halflayout image
CMS

Eenvoudig content beheer

Hoe vaak wijzigen jullie de teksten op de website, vaak of vrijwel nooit? Willen jullie graag al de content van de website zelf beheren? Of willen jullie alleen af en toe een bericht plaatsen en de openingstijden aanpassen.

Door samen te kijken wat er wel en niet in het content beheer systeem moet komen bereiken optimale snelheid en eenvoud in beheer.

Ik maak gebruik van Strapi CMS, welke ongelooflijk eenvoudig in gebruik is. En tevens snel werkt en flexibel ingezet kan worden. In mijn ogen momenteel de beste CMS op de markt.

Halflayout image

Veelgestelde vragen

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met mij op.

Wat kost het om een maatwerk website te laten maken?
De kosten van een maatwerk website variëren zoveel, dat ik hier geen standaard prijzen kan benoemen. De prijs is afhankelijk van het aantal pagina's en specifieke wensen met betrekking tot de functionaliteit. Echter door vooraf goed door te spreken wat wensen en vereisten zijn krijg je een voorstel met een vaste prijs voor het project. Dus geen verrassingen achteraf.
Mijn website moet bovenaan in de Google resultaten staan. Zorg jij daarvoor?
Hoewel ik er op basis van techniek alles aan doe om het resultaat positief te beïnvloeden. Kan ik hiervoor geen enkele belofte doen. Het hangt namelijk van heel veel meer af, dan enkel de website te bouwen met wat tekst en plaatjes. Door samen te kijken naar de resultaten(op welke plek sta ik), hoeveel bezoekers komen er nu op mijn website, etc. komen we uiteindelijk in continue proces van uitbreiden en verbeteren van dit resultaat.
Maak jij ook websites met Wordpress?
Het korte antwoord hierop is nee. Ook niet voor een groot zak geld💰? Enige twijfel, maar toch blijft het antwoord nee. In het verleden maakte ik dankbaar gebruik van Wordpress. Echter tegenwoordig kan ik veel meer leveren met hedendaagse technieken op thema's, als snelheid, veiligheid, kwaliteit en complexiteit. Ofwel een website gemaakt voor de toekomst. Meer informatie over waarom ik geen Wordpress meer gebruik kun je lezen in dit artikel: Hallo Remix en Strapi, vaarwel Wordpress
Welke platformen/technieken gebruik jij dan voor het maken van websites?
Voor de voorkant van de website maak ik gebruik van NextJS (Hilton, Nike, TikTok, Ticketmaster) of Remix, welke gebouwd zijn op ReactJS (Facebook) platform. Beide platformen zijn gebouwd op de fundamenten van het web en bieden veel snelheid. Voor achterkant maak ik gebruik van Strapi CMS (Sonos, Microsoft). Beide omgeving draaien op NodeJS in de cloud(Fly.io, AWS, Google Cloud).

Waarmee kan ik jullie helpen?

Schroom niet om het te vragen, wellicht kan ik jullie helpen
  • Rob Rollenberg
  • Eigenaar Jepr Software
  • 06-53987605
  • rob@jepr.nl
Hero image